Glasvezel

Zakelijk glasvezel? wij regelen het voor u.

Het beste zakelijk internet voor uw bedrijf. Klinkt het volgende herkenbaar? Een haperende video call, een instabiele internetverbinding of die bijlagen die eindeloos moeten inladen. Veel bedrijven willen een snelle en stabiele internetverbinding. Deze verbinding begint bij een ijzersterk netwerk. Daarom kiezen inmiddels honderden bedrijven in Nederland voor een snelle en stabiele glasvezel verbinding. Wij van Sailor kunnen u hier in adviseren, stap voor stap. Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan of schrijf u direct in.


Glasvezel voor bedrijventerreinen

Het is zover! Zakelijk glasvezel wordt nu ook beschikbaar voor uw bedrijf. Sailor biedt u de mogelijkheid om zich als eerste in te schrijven voor een zakelijke verbinding. Wanneer u zich nu inschrijft binnen de inschrijfperiode profiteert u van gratis aansluiting. De inschrijving op een zakelijk glasvezel verbinding vindt plaats in de volgende bedrijventerreinen:

 • Borchwerf - West
 • Majoppeveld - Noord
 • Majoppeveld - Noord III
 • Majoppeveld - Zuid
 • Vijfhuizenberg
 • Bosschendijk (Halderberge)
 • de Nijverhei (Rucphen)

 • Ja, ik wil me inschrijven voor zakelijk glasvezel >>


  Waarom kiezen voor zakelijk glasvezel?

  Sailor Telecom & ICT verbindt

  Supersnel internet

  Met glasvezel beschikt u over uw eigen aansluiting. U hoeft uw verbinding met niemand te delen en u heeft nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is uw verbinding altijd snel en stabiel.

  Upload = download

  Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig... en snel!

  Geen aansluitkosten

  Voor glasvezel bent u net zoveel geld kwijt als voor uw huidige abonnement, maar dan mét de voordelen van glasvezel. Daarnaast profiteert u, wanneer u zich inschrijft binnen de inschrijfperiode, nu van gratis aansluiting.

  1 Aanspreekpunt

  De toenemende vraag naar data, het werken in de cloud, beveiliging en de steeds verdergaande automatisering van bedrijfsprocessen vragen om een goede internetverbinding. Wij zijn uw aanspreekpunt voor al uw vragen


  Download nu gratis en vrijblijvend ons informatiepakket

  Bent u geinteresseerd in zakelijk glasvezel, maar wenst u aanvullende informatie? Download dan geheel gratis en vrijblijvend ons informatiepakket. Wanneer u het pakket download ontvangt u dit direct in uw mailbox.

  Ja, ik wil een gratis informatiepakket >>

  Gratis & Vrijblijvend


  Vergelijk nu zakelijk glazvezel met normaal internet

  Glasvezel vs. normaal internet, hoe zit dat ook alweer?
  Wat klanten van ons vinden

  Al ruim 10 jaar de specialist voor Telecom, ICT en Internet

  " Als online marketingbureau is een snelle en stabiele internetverbinding onmisbaar. Sailor Telecom en ICT heeft ons in het verleden super geholpen met telefonie. Wij hebben ons daarom direct ingeschreven voor Zakelijk Glasvezel. Ik kan Sailor dan ook van harte aanbevelen".

  Michael Janssens - We Boost Brands


  Bekijk nu onze actuele zakelijk glasvezel pakketten

  Direct inzicht in de mogelijkheden voor uw bedrijf