Zakelijk internet

Zakelijk internet

Internet is voor iedereen onmisbaar geworden. Dat geldt niet alleen voor het zakelijk internet. Het past daarom heel goed in het rijtje van primaire levensbehoeften. Tot een jaar of vijf, zes geleden vonden we het niet zo’n probleem als die internetverbinding even wegviel. Alles functioneerde immers ook prima zonder.

Maar dat is inmiddels verleden tijd. Kijk maar eens wat het met mensen doet als er geen internet is. In het bedrijfsleven betekent een storing in het zakelijk internetverkeer dat heel veel processen stoppen. Met alle gevolgen van dien.

 

De zakelijke internetverbinding is voor uw bedrijf de ontsluiting naar de buitenwereld.


Wij vergelijken het internet wel eens met het wegennet. Het begon als een onverhard wandelpad. We kunnen ons nu niet meer voorstellen hoe lang een reis van A naar B duurde. Zodra het wandelpad een verhard fietspad werd, voelde dat al als een hele verbetering. En het werd alleen maar beter toen er een 80 km weg kwam die al snel ververbeterde naar een weg waarop we 100, 120, 130 km konden rijden. Er kwam meer verkeer dus de weg werd breder. Van één naar twee naar drie banen en zo verder.

Zo gaat het ook met ons internet. Jaren geleden was iedereen al heel blij met een modem. We belden een telefoonnummer, kregen een harde, scherpe fluittoon te horen en vervolgens hadden we verbinding. Het ging allemaal niet zo vlug, maar het werkte. Eenmaal op het internet deden we niet veel meer dan bankzaken, wat informatie zoeken en een beetje surfen op het web

 

In de huidige tijd werken veel bedrijfsapplicaties via het internet. Voor vrijwel alle data die we dagelijks verwerken via bijvoorbeeld spreadsheets en tekstverwerkingsprogramma’s gebruiken we het zakelijk internet. En dat geldt natuurlijk ook voor de opslag van documenten in de cloud. Een internetstoring is dus uit den boze.

Ondertussen brengen we een flink deel van onze tijd (video)bellend door. En daar kunnen we geen irritante haperingen bij gebruiken. Dus we stellen hoge eisen aan onze internetverbinding. Die moet al dat verkeer geruisloos kunnen verwerken. Stabiel, snel en betrouwbaar.

Door te kiezen voor zakelijk internet kiest u voor garantie en service. Het geeft u de garantie dat het internet er niet lang uit mag liggen. En u krijgt snel hulp als er storingen zijn. Omdat uw bedrijf zo snel mogelijk weer moet kunnen draaien. Concreet komt het erop neer dat wij, op basis van uw contract, een door u gemelde storing binnen de gestelde termijn voor u oplossen.

Gaat u een nieuw pand bouwen, verhuizen naar een bestaand pand of wilt u zakelijk internet laten aanleggen op uw huidige locatie? Sailor Telecom & ICT neem het hele proces uit handen. Wij gaan met u in gesprek om uw wensen en alle mogelijkheden in kaart te brengen. Vervolgens regelen we de benodigde vergunningen, maken afspraken over de graafwerkzaamheden en onderhouden de contacten met de aannemer.

Als zij hun werk hebben afgerond voeren wij de nodige testen uit en overleggen wij met uw automatiseerder. U hoeft zich nergens druk over te maken. Dat doen wij wel. Zijn er onverhoopt problemen dan hebben wij direct toegang tot partijen die we snel kunnen inschakelen om deze problemen te verhelpen.

Het spreekt voor ons voor zich dat we er voor zorgen dat uw bedrijf gewoon kan blijven doordraaien. We sluiten de oude verbinding pas af als de nieuwe verbinding volledig operationeel is. Want wij vinden het net als u belangrijk dat de overstap geruisloos gebeurt.

 

Onze service gaat (net als de internetkabel) verder dan de voordeur van uw bedrijfspand.

Ook na de aanleg van uw zakelijk internet zijn we er voor u als dat nodig is. We krijgen in vrijwel alle gevallen automatisch een melding als er iets aan de hand is. Denk bijvoorbeeld aan stroomuitval, brand of een kabel die kapot is. We nemen contact met u op om u hierover in te lichten. Op dat moment hebben we de hulptroepen uiteraard al ingeschakeld. Deze service gaat 24 uur per dag en 7 dagen per week door.