Internet

Internet is dé bron geworden voor informatie uitwisselen en communicatietoepassingen.

Steeds meer mensen bellen ook via het web maar daarnaast is e-mailverkeer natuurlijk een hele belangrijke tool, zowel intern als extern.

Leveranties en bestellingen worden online geregeld, klantencontacten verlopen vaak via die lijnen, u biedt misschien zelfs uw diensten of assortiment aan via het World Wide Web.

We werken met betrouwbare providers en houden het graag eenvoudig voor onze klanten. Geen ingewikkelde menu’s en andere lastige instellingen dus en we springen altijd bij als er ondersteuning is gewenst. Dat kan zelfs direct, op afstand, zodat hulp altijd snel en gericht verleend wordt. U hoeft het belangrijke contact met de buitenwereld, uw klanten en de interne organisatie niet te verliezen. De voortgang van bestellingen en leveringen, administratie, e-mailverkeer en zelfs de aansturing van processen zijn optimaal gewaarborgd.

NIEUW: (Zakelijk) Glasvezel

Meer informatie >>

Geachte bezoekers,

In verband met de strengere maatregelen die afgekondigd zijn door onze premier willen wij u laten weten dat wij geopend zijn en blijven !

Echter willen wij u dringend verzoeken om vooraf een afspraak met ons in te plannen om zo de drukte in onze winkel te kunnen beheersen.

U kan het beste vooraf even bellen met 0165 – 30 81 81 .

Wij danken u voor uw begrip en wensen u allen een goede gezondheid toe !