Planubouw: Een nieuwe mooie toekomst

Apple iPhone 6S & 6S Plus eerder als verwacht!
21 mei 2015
Toon alles

Planubouw: Een nieuwe mooie toekomst

Planubouw was één van de vele bedrijven die flinke klappen kreeg van de alsmaar aanhoudende malaise in de bouwsector. Gelukkig ging de ruim 25 jaar ervaring niet verloren. Hans Rooijakkers en zijn team konden een herstart maken, heel symbolisch onder de ‘nieuwe’ naam Planubouw 2.0 én op een nieuwe locatie. Prachtig gelegen, met uitzicht op de dynamiek van de A58, werken deze utiliteitsspecialisten voortaan aan hun bouwprojecten in een mooi bedrijfspand langs de Bredaseweg te Etten-Leur. Daarvoor is onder meer een betrouwbaar communicatienetwerk van groot belang en Sailor Telecom mocht dat leveren.

Hans is trots op het rotsvaste vertrouwen dat zijn vele vaste relaties nog altijd in hem en zijn bedrijf hebben; “Zonder dat hadden we het niet gered. Gelukkig wordt vele jaren hoogwaardig maatwerk leveren uiteindelijk toch beloond. We hechten veel waarde aan openheid en eerlijkheid en juist hierdoor krijgen we deze kans.” Hij prijst zichzelf gelukkig met het feit dat zo goed als al zijn opdrachtgevers zijn gebleven en er zich tevens nieuwe aandienen. Het zegt iets over de goede naam die Planubouw 2.0 heeft in de sector. Hans: “We zijn een nauw betrokken bouwpartner, die het liefst al in de ontwerpfase meekijkt en adviseert. Dan krijg je de beste afstemming over bijvoorbeeld het gebruik van materialen en technieken, dus een optimale bouwprestatie. We proberen uiterst serieus om budgetten te respecteren en leveren ook graag zo snel mogelijk op. Het helpt natuurlijk wanneer je vanaf het begin bij een planning betrokken bent.”

Tijdens één van de projecten waar Hans bij betrokken was maakte hij kennis met Sailor Telecom, dat daar de betreffende communicatiefaciliteiten verzorgde. “Hun aanpak beviel me.”, vertelt hij; “No-nonsense, klant- en resultaatgericht maar ook snel. Afspraak is afspraak bij hen, merkte ik meteen en dat is precies waar wij ook waarde aan hechten. Voor onze nieuwe vestiging heb ik me dus tot Sailor Telecom gewend en binnen een week was eigenlijk alles geregeld. We hadden internet, mobiele én vaste telefonie. Dat laatste zelfs met nummerbehoud, terwijl dit toch echt een gebied met een ander kengetal is. Hiervoor waren we in Roosendaal gevestigd maar Sailor Telecom heeft er gewoon voor gezorgd dat we het bij klanten bekende nummer konden behouden. En weet je wat het mooiste is? We zijn zelfs aanzienlijk voordeliger uit.” Planubouw 2.0 is klaar voor een nieuwe mooie toekomst. Daar horen goede telecomvoorzieningen bij en dat is naar volle tevredenheid geregeld.