Sailor Telecom verbind mensen en processen dat is ons motto !

Kansen en bedrijfszekerheid in crisistijd
3 april 2020
Cosmetisch update MijnVoip omgeving
2 maart 2021
Toon alles

Sailor Telecom verbind mensen en processen dat is ons motto !

Maar hoe doe je dat dan het beste ?, één van de meest stabiele oplossing voor dat vraagstuk is “Glasvezel”. Glasvezel is de toekomstbestendige en meest veilige manier om connectie te maken met het “internet” !

Bij andere methoden om met het internet te communiceren waren we, qua snelheid, tot voorkort afhankelijk van hoe ver uw bedrijf of organisatie van de wijkcentrale af zat en of in het geval van een coaxkabel hoeveel bandbreedte Uw directe buren nodig hebben. Met een glasvezelverbinding heeft u hier geen last van.

Razendsnel data met glasvezel

Een glasvezelkabel bestaat uit flinterdunne vezels en die via die vezels verzendt én ontvangt U razendsnel data. Het grootste voordeel van een glasvezelverbinding is de evenredige snelheid. of U nu een heel groot bestand op het internet wilt uploaden of liever online werkt en tegelijkertijd muziek streamt : de up- en downloadsnelheid zijn bij een glasvezelverbinding altijd gelijk. Hierdoor geniet u en al uw collega’s altijd optimaal van het best beschikbare internet.

Werken met applicaties in de cloud, big data en internet of things: technologische ontwikkelingen zorgen voor nieuwe mogelijkheden voor uw organisatie. De digitalisering maakt het mogelijk dat er steeds meer én efficiënter informatie met elkaar gedeeld kan worden. Dit betekent een stevige toename in bandbreedteverbruik dus ook dit is een plausibele reden om over te stappen naar een glasvezelverbinding.

Traditioneel internet vs. Glasvezel

Glasvezelverbindingen zijn in de praktijk genomen vaak stabieler als een ‘traditionele’ verbinding te meer omdat glasvezel niet gevoelig is voor invloeden van buitenaf zoals weersinvloeden en of magnetische en inductievelden die ontstaan door sterkstroom kabels in de buurt van andere koperverbindingen.

De snelheden die gehaald kunnen worden met glasvezel liggen vele malen hoger als die van traditionele (koper)verbindingen en de ontwikkelingen op dat gebied staan niet stil waardoor we ook in de (nabije) toekomst nog van veel meer toepassingen gebruik kunnen gaan maken. En als u dan denkt….. dat is toch niet betaalbaar. ? dan heb ik daar ook goed nieuws over !
Door het steeds bredere aanbod van providers ontstaat er ook een flinke concurrentiestrijd waar u als organisatie van profiteert. Laat u vrijblijvend voorlichten door onze glasvezel specialisten en verbaas uzelf over de mogelijkheden die glasvezel u te bieden heeft.