Unify

Met Sailor telecom & ict als gecertificeerd professional Unify Partner wordt wereldwijd samenwerken een fluitje van een cent.

In een tijd waar mensen constant online zijn en met elkaar in verbinding staan, komt één vraag bovendrijven: hoe haal je voordeel uit deze connectiviteit? Hoe deel je je ideeën op de beste manier? Hoe kun je beter en efficiënter brainstormen? Hoe maak je samen documenten, presentaties, rapporten en plannen zonder dat je bij elkaar in dezelfde ruimte zit?

Unify Circuit biedt de oplossing in één enkele applicatie. Circuit is een online service voor teamwork met integraties voor audio, video, chat, bestandsdeling en schermdeling. Wereldwijd, ongeacht apparaat of tijdzone. Unify Circuit kenmerkt zich door lage opstartkosten en beperkte investeringen; de applicatie is cloud-based waardoor er niets lokaal geïnstalleerd hoeft te worden!

Het platform is open-source, waardoor er door organisaties en bedrijven zelf plug-ins ontwikkeld kunnen worden die de functionaliteit van het systeem vergroten. Denk hierbij aan verregaande integraties met ERP- en CRM-oplossingen. U kunt zelfs een koppeling maken met uw bestaande telefooncentrale waardoor er flink bespaard kan worden op de belkosten.

Meer informatie over Unify Circuit treft u op deze pagina aan. Heeft u vragen of wilt u van gedachten wisselen met een van onze medewerkers? Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op >>

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van Vodafone en over hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact op middels onderstaande button.

Neem contact met ons op >>