Unify

Met Sailor telecom & ict als gecertificeerd professional Unify Partner wordt wereldwijd samenwerken een fluitje van een cent.

Unify kent ons de Professional Specialization status toe!

Het liefst zetten we onze klanten in de schijnwerpers en blijven we zelf op de achtergrond. Onze medewerkers zijn harde werkers, bescheiden, servicegericht en hebben een gezonde dosis humor. Op de werkvloer hangt dan ook een ontspannen sfeer. Zelfs als een containerschip als de Ever Given vast komt te zitten in het Suezkanaal. Zo’n gebeurtenis gooit alle planningen door de war, doet de voorraden slinken en zet het improvisatietalent op scherp. Dan zetten wij een tandje bij. En juist door die houding hebben we een hele bijzondere status in de wacht weten te slepen.

Van onze klanten horen we vaak dat zij onze dienstverlenende houding waarderen. En nu blijkt dat dat ook geldt voor onze leveranciers. Want eerder dit jaar kregen we de Professional Specialization status toegekend door leverancier Atos/Unify. Dit bedrijf is wereldwijd een grote speler onder de IT-bedrijven en marktleider in Nederland. Atos/Unify werkt met Telecombedrijven door heel Nederland en stelt hoge eisen als het gaat om service en verkoop van hun producten. Dat blijkt onder andere uit het feit dat er slechts twee andere bedrijven uit Nederland deze status hebben weten te bemachtigen. En in West-Brabant zijn we zelfs de enige. Daar zijn we heel trots op.

Maatwerk

Dat wij deze status hebben weten te bereiken is goed nieuws voor jou als je een Unify telefooncentrale heeft en op zoek bent naar een solide partner met kennis van dit apparaat. Tegelijkertijd is het óók goed nieuws voor jou als je op zoek bent naar een nieuwe communicatieoplossing in de cloud, op locatie of een mix daarvan.

Wij zijn ons ervan bewust dat je dat niet zomaar doet. Met onze nieuw verworven status kunnen we jou nog beter begeleiden in jouw zoektocht. Want een communicatieoplossing moet niet alleen passen bij jouw wensen, eisen en het beschikbare budget. Het gaat veel verder dan dat. Een communicatieoplossing is maatwerk. Daarbij is onze begeleiding en ondersteuning onontbeerlijk. Niet alleen bij de aanschaf maar zeker ook daarna bij de installatie en vervolgens bij het onderhouden van de gekozen oplossing.

Veelzeggend telefoontje

Als wij terugkijken op de samenwerking met Unify tot nu toe dan komen we vanzelf uit op een veelzeggend telefoontje van drie jaar geleden. Ze belden ons met de vraag om de service en het onderhoud over te nemen voor een groot bedrijf uit Venlo. De bestaande partner was failliet gegaan en daardoor niet meer in staat om hen te bedienen. Op zo’n moment zijn we trots op het feit dat Unify ons daarvoor benadert. Dat zegt iets. Tot op de dag van vandaag zijn we blij met deze klant. Want er was vanaf het begin een erg leuke klik met hen. En dat geeft zowel de klant als ons energie.

Juiste koers

Al met al zijn we dus trots op onze nieuw verworven status. Voor ons bevestigt dit dat we de juiste koers varen. Dat is ongelooflijk waardevol. Juist in deze tijd.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar welke Unify communicatieoplossing bij jouw bedrijf past?

Neem contact met ons op >>