Veerman ICT: Een goede samenwerking komt van twee kanten

Van Dam BV en Sailor Telecom, een prima match!
14 december 2015
Het West-Brabants Archief: Uiteindelijk kwam het goed
20 april 2017
Toon alles

Veerman ICT: Een goede samenwerking komt van twee kanten

In 2008 zijn Veerman ICT en Sailor telecom & ict begonnen met een samenwerking op het gebied van ICT en telecom. Tot op heden houdt deze fijne samenwerking nog steeds stand. Veerman ICT ondersteunt Sailor telecom & ict met gespecialiseerde IT-zaken en Sailor doet dit op haar beurt met telecomdiensten voor de klanten van Veerman ICT. Op deze manier kunnen Veerman ICT en Sailor specifieke kennis op peil houden en voor klanten een totaaloplossing bieden waarin ICT en telecom naadloos op elkaar aansluiten.

Veerman ICT is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van complexe infrastructuren. Het bedrijf richt zich vooral op de sectoren overheid, veiligheid en justitie waarbij integriteit ten alle tijden op de eerste plaats staat. Door het investeren in kennis, kwaliteit, en flexibiliteit zijn de diensten en oplossingen die Veerman ICT levert altijd transparant, schaalbaar en toekomstgericht.

De groei van Veerman ICT is onder andere te danken aan de steeds grotere rol die technologie speelt in onze samenleving. Dit biedt heel veel voordelen, maar het brengt ook nieuwe bedreigingen met zich mee zoals hacking en identiteitsfraude. Veerman ICT is gespecialiseerd in het bieden van een op maat gemaakte veilige oplossing die de security en privacy van een organisatie waarborgt. Deze veilige oplossingen zijn van toepassing op alle diensten die Veerman ICT aanbiedt. Van het ontwerpen van (gevirtualiseerde) platformen tot een netwerkinfrastructuur dat de basis vormt voor informatievoorziening en de communicatie tussen onderdelen.

Als partner zijnde neemt Veerman ICT Internet-Connectivity en SIP Trunks/VoIP centrales af, maar voor de klanten van Veerman ICT levert Sailor ook diverse diensten. Hieronder valt onder andere Internet-Connectivity in de breedste zin van het woord: van ADSL tot glasvezel en alles wat daar tussen zit. Daarnaast levert Sailor SIP Trunks voor telefooncentrales op locatie en Hosted Voices over IP-oplossingen van één tot meerdere toestellen verspreid over meerdere vestigingen.

Meer informatie?

www.veermanict.nl