Over Sailor

Over Sailor Telecom en ICT


In 2008 nam onze directeur, Pieter Hendriks, samen met zijn vrouw Sailor Telecom & ICT over van de toenmalige eigenaar. Een pittige tijd volgde want kort daarna brak de economische crisis uit. Daardoor moesten we moeilijke keuzes maken. We besloten om het ICT-gedeelte uit te besteden aan partners. Maar we hielden wel de regie door elke klant te verbinden aan die partner die hen de beste oplossing kon bieden.

Ondertussen bleven we zelf focus houden op Telecom. En we hielden vol. Ondanks dat het soms moeilijk was. Onze doe-maar-normaal-dan-doe-je-gek-genoeg-mentaliteit sleepte ons door de crisis. En die no-nonsense mentaliteit is nog steeds kenmerkend voor Sailor Telecom & ICT. Want wij staan graag met beide benen op de grond. Of “in de grond” als we glasvezel aanleggen.


De mens staat centraal


Voor onze klanten is het belangrijk dat ze snel en zonder haperingen verbonden zijn. Zowel intern, met elkaar, als extern met de rest van de wereld. Daar zijn we goed in.
Wij verbinden. En natuurlijk horen daar processen bij. Maar het gaat ons om de mens. Wat wij doen is het faciliteren van mensen om contact met elkaar te hebben. Door onze integriteit en transparantie weet je precies wat je aan ons hebt.

We komen onze afspraken na


We vragen naar de behoefte van onze klant en bieden vervolgens een op maat gemaakte oplossing aan. Maar dat doen we pas als deze oplossing getoetst is door onze technische afdeling. Juist daardoor staan we erom bekend dat we onze afspraken altijd nakomen. Eerlijk, betrouwbaar en oprecht. Wij geloven dat je terugkrijgt wat je geeft. Daarom voelen we ons verbonden met al onze klanten en bouwden we met velen een warme band op.

 
 
 

Voel jij de verbinding?


Sailor Telecom en ICT staat niet stil. We groeien in omvang en investeren continu in het opleiden en begeleiden van onze mensen en het verbeteren van onze processen. Want innovativiteit vinden we belangrijk. We zijn en blijven vernieuwend in ons denken en doen. Zodat jij je verbonden voelt. Nu. En in de toekomst.

 

Geachte bezoekers,

In verband met de strengere maatregelen die afgekondigd zijn door onze premier willen wij u laten weten dat wij geopend zijn en blijven !

Echter willen wij u dringend verzoeken om vooraf een afspraak met ons in te plannen om zo de drukte in onze winkel te kunnen beheersen.

U kan het beste vooraf even bellen met 0165 – 30 81 81 .

Wij danken u voor uw begrip en wensen u allen een goede gezondheid toe !