Over Sailor

Ons 'product' is bereikbaarheid,
zowel mobiel als via vaste lijnen en internet.

Dat verzorgen we voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers, van een klein kantoor tot flinke MKB’ers en zelfs industriële bedrijvigheid.

Betrouwbaarheid staat daarbij voorop, zowel in gebruik als waar het veilige informatiestromen betreft. We werken ook voor de medische sector bijvoorbeeld. Daar hangen niet alleen levens vanaf maar er worden tevens privacygevoelige gegevens gebruikt.

We zijn ons volledig gaan specialiseren in maatwerk in bereikbaarheid, van een eerste advies en een uitgewerkt plan tot de installatie en oplevering, het onderhoud én natuurlijk aanpassingen van bestaande systemen. Onze technieken zijn desgewenst prima te integreren en laten zich ook koppelen aan bestaande automatisering en ander technische voorzieningen.

Geachte bezoekers,

In verband met de strengere maatregelen die afgekondigd zijn door onze premier willen wij u laten weten dat wij geopend zijn en blijven !

Echter willen wij u dringend verzoeken om vooraf een afspraak met ons in te plannen om zo de drukte in onze winkel te kunnen beheersen.

U kan het beste vooraf even bellen met 0165 – 30 81 81 .

Wij danken u voor uw begrip en wensen u allen een goede gezondheid toe !