Over Sailor

Home > Over Sailor

Leer ons kennen

Wie zijn wij?

Sailor is 14 jaar fanatiek bezig aan de toekomst

In 2008 schreven Pieter Hendriks, onze directeur, en zijn vrouw een nieuw hoofdstuk voor Sailor Telecom & ICT door het bedrijf over te nemen van de vorige eigenaar.

Dit avontuur begon niet zonder uitdagingen; kort na de overname kwam de economische crisis opzetten. Als gevolg daarvan stonden we voor moeilijke keuzes en besloten we om het ICT-gedeelte tijdelijk uit te besteden aan zorgvuldig geselecteerde partners. We behielden echter altijd de regie door ervoor te zorgen dat elke klant gekoppeld werd aan de partner die de best passende oplossing kon bieden.

Tijdens deze uitdagende periode behielden we onze kernfocus op Telecom. Het was niet altijd gemakkelijk, maar onze “doe-maar-normaal-dan-doe-je-gek-genoeg”-mentaliteit hielp ons erdoorheen. Die pragmatische aanpak is vandaag de dag nog steeds typerend voor ons bij Sailor Telecom & ICT.
Wij staan stevig met beide benen op de grond – letterlijk, wanneer we glasvezel aanleggen.

We zijn trots om aan te kondigen dat we sinds 2021 (met de overname van Emeni Automatiseringstechnieken) weer een volledige serviceprovider zijn.
Dit betekent dat we onze klanten volledig kunnen ontzorgen op het gebied van ICT. Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise zijn we perfect gepositioneerd om op alle fronten uitzonderlijke service te bieden.

Marij pc

De mens staat centraal

Voor onze klanten staat naadloze verbinding centraal: snel, betrouwbaar en zonder onderbrekingen.
Of dit nu interne communicatie betreft of de connectie met de buitenwereld. Hier blinken wij in uit.

Onze specialiteit? Verbinden. Natuurlijk spelen processen hierin een rol, maar voor ons staat de mens centraal. Ons doel is om mensen de middelen te bieden om effectief met elkaar te communiceren. Dankzij onze integriteit en transparantie kunt u met vertrouwen op ons bouwen en weet u altijd waar u aan toe bent.

We komen onze afspraken na

.Wanneer we met onze klanten in gesprek gaan, richten we ons eerst op het begrijpen van hun specifieke behoeften. Op basis daarvan bieden we een op maat gemaakte oplossing aan. Maar voordat we die oplossing presenteren, wordt deze zorgvuldig geëvalueerd door onze technische afdeling. Dit zorgvuldige proces staat garant voor onze reputatie: wij komen onze afspraken altijd na. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en oprechtheid zijn waarden die we hoog in het vaandel dragen. We geloven in de eenvoudige wijsheid: wat je geeft, krijg je terug. Deze overtuiging heeft ons geholpen om sterke, hartelijke relaties op te bouwen met vele van onze klanten.

Ontdek

Ons team

Pieter

Pieter

Directeur

Pieter-Jan

Pieter-Jan

Manager operations

Dennis

Dennis

Systeembeheerder

Marlon

Engineer

Michel

Michel

Systeembeheerder

Femmy

Femmy

Account manager

Anita

Anita

Verkoop binnendienst

Ellen

Ellen

Verkoop binnendienst

Conny

Conny

Verkoop binnendienst

Marij

Marij

Administratie

Samen veranderen we telecom & ICT
om het dagelijks leven makkelijker te maken

Sailor Telecom & ICT is een bedrijf dat een totaaloplossing biedt op het gebied van telefonie en de digitale snelweg. Men zorgt dat automatiserings- en telecommunicatiesystemen passen als een maatpak.

Schuiven naar boven