Over Sailor

Home > Over Sailor

Leer ons kennen

Wie zijn wij?

Sailor is 14 jaar fanatiek bezig aan de toekomst

In 2008 nam onze directeur, Pieter Hendriks, samen met zijn vrouw Sailor Telecom & ICT over van de toenmalige eigenaar. Een pittige tijd volgde want kort daarna brak de economische crisis uit. Daardoor moesten we moeilijke keuzes maken. We besloten om het ICT-gedeelte uit te besteden aan partners. Maar we hielden wel de regie door elke klant te verbinden aan die partner die hen de beste oplossing kon bieden.

Ondertussen bleven we zelf focus houden op Telecom. En we hielden vol. Ondanks dat het soms moeilijk was. Onze doe-maar-normaal-dan-doe-je-gek-genoeg-mentaliteit sleepte ons door de crisis. En die no-nonsense mentaliteit is nog steeds kenmerkend voor Sailor Telecom & ICT. Want wij staan graag met beide benen op de grond. Of “in de grond” als we glasvezel aanleggen.

Marij pc

De mens staat centraal

Voor onze klanten is het belangrijk dat ze snel en zonder haperingen verbonden zijn. Zowel intern, met elkaar, als extern met de rest van de wereld. Daar zijn we goed in.
Wij verbinden. En natuurlijk horen daar processen bij. Maar het gaat ons om de mens. Wat wij doen is het faciliteren van mensen om contact met elkaar te hebben. Door onze integriteit en transparantie weet je precies wat je aan ons hebt.

We komen onze afspraken na

We vragen naar de behoefte van onze klant en bieden vervolgens een op maat gemaakte oplossing aan. Maar dat doen we pas als deze oplossing getoetst is door onze technische afdeling. Juist daardoor staan we erom bekend dat we onze afspraken altijd nakomen. Eerlijk, betrouwbaar en oprecht. Wij geloven dat je terugkrijgt wat je geeft. Daarom voelen we ons verbonden met al onze klanten en bouwden we met velen een warme band op.

Ontdek

Ons team

Pieter

Pieter

Directeur

Pieter-Jan

Pieter-Jan

Manager operations

Dennis

Dennis

Systeembeheerder

Marlon

Engineer

Conny

Conny

Verkoop binnendienst

Femmy

Femmy

Account manager

Michiel

Michiel

Account manager

Ellen

Ellen

Verkoop binnendienst

Sandra

Sandra

Interieur verzorgster

Marij

Marij

Administratie

Anita

Anita

Verkoop binnendienst

Michel

Michel

Systeembeheerder

Samen veranderen we telecom & ICT
om het dagelijks leven makkelijker te maken

Sailor Telecom & ICT is een bedrijf dat een totaaloplossing biedt op het gebied van telefonie en de digitale snelweg. Men zorgt dat automatiserings- en telecommunicatiesystemen passen als een maatpak.

Schuiven naar boven