Telecom

Telefonie blijft één van de belangrijkste vormen van contact voor organisaties en hun relaties of klanten.

Ook intern is het veelal de snelste en daarom geprefereerde wijze van communiceren.
Het is bovendien persoonlijker en interactiever dan bijvoorbeeld e-mail. Systemen moeten dus betrouwbaar zijn en altijd beschikbaar.

Organisaties en afdelingen veranderen, groeien of krimpen en telefonie dient daar direct in mee te kunnen wijzigen. Dat vraagt om systemen die betrouwbaarheid aan flexibiliteit weten te koppelen, verzorgd door techneuten die werkelijk snappen wat er nodig is om de bedrijfsprocessen bij een klant te optimaliseren.

Wij hebben zowel de knowhow als de drive in huis om dat te realiseren en staan altijd klaar bij calamiteiten, 24/7 indien gewenst. De techniek biedt alle mogelijkheden om mensen met elkaar in verbinding te brengen, onze kennis en service zorgt ervoor dat die verbindingen intact blijven.

Geachte bezoekers,

In verband met de strengere maatregelen die afgekondigd zijn door onze premier willen wij u laten weten dat wij geopend zijn en blijven !

Echter willen wij u dringend verzoeken om vooraf een afspraak met ons in te plannen om zo de drukte in onze winkel te kunnen beheersen.

U kan het beste vooraf even bellen met 0165 – 30 81 81 .

Wij danken u voor uw begrip en wensen u allen een goede gezondheid toe !