Telecom

Telecom

één van de belangrijkste vormen van contact voor organisaties en hun relaties of klanten.

De term “vast” in vaste telefonie is niet zo vast als u misschien denkt. Want onder vaste telefonie valt ook de draadloze telefoon. De term vaste telefonie komt uit het verleden: toen de telefoon nog écht via de ouderwetse koperdraadjes vast zat aan de muur. We kunnen het ons nu nauwelijks nog voorstellen maar met die telefoon konden we “alleen maar” telefoongesprekken voeren.

De techniek achter de vaste telefonie is in de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk dan bellen en gebeld worden. Die technische ontwikkeling maakt vaste telefonie onmisbaar voor bedrijven. Telefoonverkeer is en blijft de belangrijkste levensader van elk bedrijf.

De telefooncentrale maakt vaak onderdeel uit van het computernetwerk van uw bedrijf. Bijvoorbeeld: zodra een klant of leverancier telefonisch contact met u opneemt verschijnt automatisch een pop-up op uw scherm met relevante gegevens over hem of haar.

De vaste telefooncentrale vormt een belangrijke tool om efficiënt te kunnen werken.

De technieken en toepassingen zijn en blijven voortdurend in ontwikkeling. En juist door alle mogelijkheden die er zijn is het niet eenvoudig om de juiste keuze te maken. Wij snappen dat u zoekt naar een oplossing die niet alleen past bij de bedrijfssituatie van dit moment maar zeker ook bij de situatie in de toekomst.

Daarom gaan we bij de keuze voor een vaste telefooncentrale grondig te werk. Wilt u een oplossing “in de cloud” of liever een tastbare centrale die direct verbonden is aan alle toestellen binnen uw bedrijf? We begeleiden u stap voor stap door dat proces. Daarbij houden we niet alleen rekening met uw wensen. Er wegen nog een aantal andere factoren mee waaronder de infrastructuur van uw bedrijf. Onze bevindingen verwerken we in een berekening. Daarmee krijgt u per optie inzicht in de benodigde investering en het geeft inzicht in wat elke keuze u oplevert.

U kiest de abonnementsvorm die bij uw situatie past. En ook hier kunt u op ons rekenen. Wij zorgen er voor dat het abonnement past bij de grootte en de cultuur van uw bedrijf. Elk bedrijf is anders en elke klant heeft unieke wensen en eisen. Het spreekt voor zich dat de telefooncentrale van een callcenter anders moet worden ingericht dan een huisartsenpost.

In deze fase gaan we dan ook uitgebreid met u in gesprek om uw bedrijf goed te leren kennen. Is er veel uitgaand telefoonverkeer of juist niet? Wilt u dat uw beller een keuzemenu krijgt aangeboden (“om een afspraak te maken toetst u nu een 2”)? Is er een wachtrij nodig (“er zijn nog 3 wachtenden voor u”)?

Als alle knopen zijn doorgehakt gaan op de achtergrond een aantal processen lopen. We zorgen er daarbij voor dat uw bedrijf te allen tijde bereikbaar blijft. Het nieuwe systeem wordt opgebouwd terwijl het oude systeem operationeel blijft. En pas als alles goed is ingericht schakelen we over. Vervolgens breken we het oude proces af. U hoeft zelf dus helemaal niets te regelen.

Natuurlijk wilt u optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden van vaste telefonie. Daarom verzorgen we na de installatie een basisinstructie voor u en een aantal van uw medewerkers. Kiest u liever voor een uitgebreid trainingstraject waarbij wij de toepassingen vertalen naar de praktijk van uw bedrijf? Ook dat kan!

Voor het onderhoud van uw vaste telefooncentrale werken we met contracten. Uitgangspunt is dat uw bedrijf altijd bereikbaar blijft, ook bij storingen. Wat ons uniek maakt in onze branche is het leveren van maatwerk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een abonnement leveren wat maandelijks opzegbaar is.

Wiltu de mogelijkheden van vaste telefonie onderzoeken voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.