Voice over Internet Protocol

Home > Telecom > Voice over Internet Protocol

Kom meer te weten

Voice over IP

Michiel Sales

Vaste telefonie

De term “vast” in vaste telefonie is niet zo vast als u misschien denkt. Want onder vaste telefonie valt ook de draadloze telefoon. De term vaste telefonie komt uit het verleden: toen de telefoon nog écht via de ouderwetse koperdraadjes vast zat aan de muur. We kunnen het ons nu nauwelijks nog voorstellen maar met die telefoon konden we “alleen maar” telefoongesprekken voeren.

De techniek achter de vaste telefonie is in de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk dan bellen en gebeld worden. Die technische ontwikkeling maakt vaste telefonie onmisbaar voor bedrijven. Telefoonverkeer is en blijft de belangrijkste levensader van elk bedrijf.

Wilt u de mogelijkheden van vaste telefonie onderzoeken voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Gamma Communications

Voor de coronaperiode was 79% van de bedrijfsleiding van mening dat naadloze communicatie essentieel was om te succesvol te zijn. Dit percentage is nu beslist hoger ten gevolge van de plotselinge behoefte aan werken op afstand.

Door uw hybride medewerkers te voorzien van Unified Communications-oplossingen overbrugt u de afstand tussen teamleden, waardoor ze vrij en naadloos kunnen communiceren via een heel palet aan media en kanalen, waaronder video en instant messaging.

Gamma
Schuiven naar boven