Brochures

Home > Telecom > Brochures

Informatie

over

Sailor Telecom & Unify

We zijn trots op onze samenwerking met Atos Unify, een wereldleider op het gebied van digitale communicatie, om u de best mogelijke service en producten te bieden.

Atos Unify is niet zomaar een partner voor ons.

Samen delen we een visie om bedrijven en organisaties te transformeren en hen in staat te stellen zich te concentreren op wat het belangrijkst is – hun bedrijfsvoering. Met de gecombineerde kracht van onze technologie en expertise, zetten we ons in om het werken vanuit elk deel van de wereld naadloos, efficiënt en effectief te maken.

We zijn dan ook bijzonder enthousiast om het uitgebreide portfolio van de OpenScape Business aan u voor te stellen. OpenScape Business is een krachtige, flexibele en innovatieve communicatieoplossing die speciaal is ontworpen om de communicatie binnen uw organisatie te verbeteren en te vereenvoudigen. Met zijn vele functies, zoals spraakcommunicatie, conferenties, contact center, berichtenuitwisseling en mobiliteit, stelt OpenScape Business u in staat om uw bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau te tillen.

We nodigen u graag uit om meer te leren over hoe OpenScape Business uw bedrijf kan helpen transformeren. Voor meer details over de krachtige tools en functies die OpenScape Business biedt, kunt u onze digitale brochure hier bekijken. Onze toegewijde teamleden staan ook klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij de integratie van deze toonaangevende communicatieoplossing in uw bedrijf.

Wij geloven in het leveren van oplossingen die uw bedrijf helpen groeien en bloeien in het digitale tijdperk. Met Atos Unify en OpenScape Business aan onze zijde, zijn we ervan overtuigd dat we u de tools en ondersteuning kunnen bieden die u nodig heeft om succesvol te zijn.

Schuiven naar boven