Automatisering

Home > ICT > Automatisering

Kom meer te weten

Automatisering

Als ondernemer houdt u zich het liefst het grootste deel van uw kostbare tijd bezig met uw corebusiness. Andere beslommeringen leiden af van uw dagelijkse bezigheden en dat is nu net wat u niet wilt… Wat is er dan prettiger dan dat u weet dat uw ICT- en systeembeheer in veilige en betrouwbare handen is?

Automatisering

Online backup

U bent niet de eerste en zeker niet de laatste die het overkomt: een defecte harddisk, diefstal, brand, bliksem of een menselijke fout en alle gegevens zijn kwijt. Als particulier moet u er niet aan denken om alle foto’s, correspondentie, e-mail, enzovoort kwijt te zijn. Voor een bedrijf is het echter ondenkbaar om opeens helemaal geen digitale gegevens meer te hebben. Geen boekhouding, documentatie, correspondentie, offertes, facturen, e-mail, etc. Vandaar dat een back-up essentieel is.

Computers & randapparatuur

In ons standaard assortiment hebben wij computers, laptops en tablets van merken als Lenovo, HP, Dell en Apple. Bent u op zoek naar een ander merk, dan is dat uiteraard ook geen probleem. Ook vrijwel alle bijbehorende randapparatuur kunnen wij leveren

Hardware
Engineering

Reparatie & onderhoud

Wij repareren en onderhouden alle merken computers en laptops. Dit ongeacht de leeftijd en of dat deze al-dan-niet bij ons is aangeschaft. Bij een geconstateerd defect wordt u eerst op de hoogte gesteld van de reparatiekosten, voordat de reparatie daadwerkelijk wordt uitgevoerd.

Schuiven naar boven