Samen sterker

Home > Samen Sterker

sailor-logo
Emeni

Sailor Telecom & ICT en Emeni bundelen de krachten

Samen Sterker

Beste klant,

Om u nog beter te kunnen helpen en om nog intensiever samen te kunnen werken is Emeni per 1 november 2021 opgegaan in Sailor Telecom & ICT. Beide organisaties werken al vele jaren samen en hebben nu besloten de krachten te bundelen.

Dit is een groot voordeel voor u als klant omdat u vanaf nu toegang heeft tot een nóg breder pakket aan diensten en services op het gebied van Telecom en ICT. Daarbij heeft u, zoals u van ons gewend bent, altijd te maken met slechts één aanspreekpunt bij welk probleem of welke vraag dan ook. Voor Emeni-klanten blijven Michel en Dennis uw vertrouwde aanspreekpunten.
Voorlopig blijven beide bedrijven gevestigd op de vertrouwde adressen in Roosendaal. Emeni vindt u aan de Bergrand en Sailor Telecom & ICT aan het Klerkenveld. Ook onze telefoonnummers veranderen niet.

Er zijn een paar praktische zaken die per 1 januari 2022 worden aangepast. Zo zal op de factuur voor Emeni-klanten vanaf dat moment de naam en het logo van Sailor Telecom & ICT staan. Sailor klanten krijgen te maken met gewijzigde openingstijden. We nemen de openingstijden van Emeni over. Dat betekent dat u vanaf 1 januari al vanaf 08.30 uur bij ons terecht kunt. We sluiten vanaf dat moment om 17.00 uur.

Heeft u over bovenstaande nog aanvullende vragen? Stel ze gerust. Ook in de nieuwe situatie staan we voor een heldere, transparante en persoonlijke benadering. U bent bij ons geen nummer en dat blijft zo.

Met vriendelijke groet,

Pieter Hendriks

Michel van der Heijden

Dennis Voermans

Sailor logo

Copyright (C) 2021 Sailor Telecom & ICT. All rights reserved.

Schuiven naar boven