Automatisering

Waarom zou je als bedrijf veel geld investeren in het in huis halen en houden van eigen ICT-knowhow?

De personele kosten zijn enorm en het op de hoogte blijven is eveneens tijdrovend dus prijzig.

Sailor verzorgt dat graag voor u, in samenwerking met vaste en gespecialiseerde ICT-partners. Het kost opdrachtgevers zo alleen de werkelijk aan hun bedrijf gespendeerde uren. Dat scheelt een hoop zorgen, ook al vanwege de zekerheid dat er goed ingevoerde specialisten werken aan gerichte oplossingen.

In samenwerkingsverbanden waarbij Sailor het eerste aanspreekpunt is, verzorgen we zowel het eerste advies als de installatie, het onderhoud en de service. U kunt rekenen op betrouwbare en flexibele systemen, die eenvoudig zijn uit te breiden en te upgraden indien nodig. Ook het koppelen van bestaande soft- en hardware maken we mogelijk. Zo blijven alleen investeringen over die echt wat toevoegen, in efficiency, betrouwbaarheid en duurzaamheid. En natuurlijk zijn we indien nodig 24/7 paraat om te zorgen dat uw bedrijf kan blijven draaien.

Geachte bezoekers,

In verband met de strengere maatregelen die afgekondigd zijn door onze premier willen wij u laten weten dat wij geopend zijn en blijven !

Echter willen wij u dringend verzoeken om vooraf een afspraak met ons in te plannen om zo de drukte in onze winkel te kunnen beheersen.

U kan het beste vooraf even bellen met 0165 – 30 81 81 .

Wij danken u voor uw begrip en wensen u allen een goede gezondheid toe !