WordPress CMS

Home > ICT > Web ontwikkeling > WordPress CMS

Kom meer te weten

Over WordPress CMS

Wordpress Ipad

Sailor verbindt mensen en processen.

WordPress is het meest gebruikte open-source CMS-systeem op dit moment. Meer dan 30% van het internet maakt gebruik van WordPress, van persoonlijke blogs tot de grootste nieuwssites. Het wereldwijd veelgebruikt systeem heeft vaak de voorkeur vanwege de gebruiksvriendelijkheid, de continue ontwikkeling en de oneindige functionaliteiten. Ook kennen WordPress websites een goede technologie voor zoekmachine-optimalisatie en zijn relatief goedkoop qua ontwikkeling.

Onze werknemers zijn zeer gespecialiseerd in de ontwikkeling van websites op basis van WordPress. Of u nou opzoek bent naar een persoonlijke plugin, het realiseren van een thema of het van de grond opbouwen van een nieuwe website: onze werknemers gaan graag de uitdaging samen met u aan.

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Van Heijst Interieur

Van Heijst Interieur

Hotel Tongerlo

Hotel Tongerlo

Be The Fittest

Paardencoaching be the fittest

Nancy Kool

Nancy Kool

Voel jij de verbinding?

Sailor Telecom & ICT staat niet stil. We groeien in omvang en investeren continu in het opleiden en begeleiden van onze mensen en het verbeteren van onze processen. Want innovativiteit vinden we belangrijk. We zijn en blijven vernieuwend in ons denken en doen. Zodat jij je verbonden voelt. Nu en in de toekomst.

Schuiven naar boven