Glasvezel

Home > Telecom > Verbindingen > Glasvezel

Kom meer te weten

Over glasvezel

Online back-up

Sailor verbindt mensen en processen.

Het beste zakelijk internet voor uw bedrijf; zakelijk glasvezel. Klinkt het volgende herkenbaar? Een haperende video call, een instabiele internetverbinding of die bijlagen die eindeloos moeten inladen. Veel bedrijven willen een snelle en stabiele internetverbinding. Deze verbinding begint bij een ijzersterk netwerk. Daarom kiezen inmiddels honderden bedrijven in Nederland voor een snelle en stabiele zakelijk glasvezel verbinding. Wij van Sailor kunnen u hier in adviseren, stap voor stap.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan of schrijf u direct in.

Snelheid

Supersnel internet

Met glasvezel beschikt u over uw eigen aansluiting. U hoeft uw verbinding met niemand te delen en u heeft nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is uw verbinding altijd snel en stabiel.

Up-Download

Upload = download

Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!

Glasvezel

1 Aanspreekpunt

De toenemende vraag naar data, het werken in de cloud, beveiliging en de steeds verdergaande automatisering van bedrijfsprocessen vragen om een goede internetverbinding. Wij zijn uw aanspreekpunt voor al uw vragen.

Direct downloaden


    Wat u o.a. kunt verwachten:

    Schuiven naar boven